به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، زارع کارشناس موادغذایی گفت: سبزیهای برگ سبز تیره از مهمترین و مناسبترین منابع تغذیهای برای جلوگیری از سرطان به شمار میآیند بنابراین از خوردن برگهای سبز تیره کاهو به دلیل خشن بودن، صرف نظر نکنید، زیرا حاوی مواد مغذی بیشماری نسبت به برگهای سبز روشن هستند.
وی افزود: چای سبز از دیگر مواد غذایی بسیار مفید در جلوگیری از سرطان ریه به شمار میآید، چنانچه در ژاپن حتی بین اشخاص معتاد به سیگار، تعداد سرطان ریه کمتر از سایر کشورها ( نظیر کشورهای اروپایی و آمریکا ) است.
وی یادآورشد: سبزی خوردن به خصوص ترب، تره و پیازچه بسیار مفید و سودمند هستند و علاوه بر داشتن فیبر و ویتامین C، دارای مواد ضد میکروب نیز هستند.
این کارشناس موادغذایی با بیان این مطلب که مواد غذایی که دارای اسید فولیک هستند، مقاومت سلولها را در برابر سرطان ریه افزایش میدهند، تصریح کرد: دانشمندان توصیه میکنند برای مبارزه با سرطان ریه تا جایی که میتوانید بیشتر از اسفناج، کلم برگ، شلغم، برگ چغندر، کلم بروکلی، کلم بروکسل، لوبیای خشک و دانه سویا استفاده کنند.
وی افزود: انگور و انار، دو میوه بسیار موثر و مفید برای حفظ سلامت بدن به شمار میآیند.